Status :
Registrovan : Dec 2010
Pol: 
Re: Što me više ''bije'', ja ga više volim....

Prvobitno napisano od
Sagacity
Jednom je komšinka došla kod moje mame na kafu, sva ''plava'' ispod oka...Pitala ju je moja majka, ''Odakle ti to'', ona joj reče da ju je muž udario...

Moja majka joj je rekla..''Pa dobro, šta više tražiš sa njim''...A ona joj je rekla, ne mogu da ga napustim...:''Što me više bije, ja ga više volim''...
Da li neke žene ne mogu povući ''granicu'' i reći, odlazim...Ili jednostavno vole da budu ''žrtve''...?
Mialim da pojedine žene vole da budu "žrtve" 
Poznat mi je slučaj gde žena godinama živi u takvoj zajednici, da skoro regularno dobija batine od muža, dvoje dece imaju, mlate se otkada su išli zajedno i zabavljali se, materijalno stanje ni jednom od njih dvoje nije nikakav problem da bi to bio razlog nekog ostanka u zajednici. Nikada ga nije tužila niti prijavila, malo suza, cmizdrenja, kukanja i nakon sat vremena, toliko izdrži, spakuje se i vrati se ka njemu kao da nikada ništa nije bilo 
Tada je on dočekuje "pun ljubavi" uz rečenice tipa:"Pa nisam te mislio", "Pa nisam te jako"....itd., i žena tako ukrašena sa "šljivama" ispod oka i masnicama po rukama i nogama lepo živi kao da ništa nije bilo 
Tako da očigledno postoje žene koje izgleda vole batine
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow​